La bústia de El Tarlà

13 d’abril, 2008

Carta als polítics.

Benvolguts polítics,

Us escrivim aquesta carta per a manifestar-vos que no ens agrada veure en els nostres supermercats que gairebé tots els productes estan etiquetats en un idioma que no és el nostre. A la classe hem portat capses de productes diversos i hem constatat que només un de cada nou és en català. Desitjaríem que totes les etiquetes fossin en català perquè això obligaria a aprendre l'idioma a tota la gent que ve de fora, que a hores d'ara no el necessiten per a viure a Catalunya.

Això ho sabem molt bé perquè a la classe hi ha nou nens i nenes que vénen d'altres països i els seus pares i mares fa temps que viuen a Catalunya i encara no parlen en català perquè amb el castellà ja en fan prou.

Ens agradaria que la nostra llengua perdurés en el temps i perquè això sigui possible, cal que tots fem un esforç. Els polítics qui més! Feu el màxim possible, si us plau!!

4t Cassià Costal

1 Comments:

At 11:49 a. m., Anonymous Anònim said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home